Artikelserie om GI-Metoden!

10 artiklar om GI-Metoden! Snart lanserar GI-Metoder.se en helt nyskriven artikelserie om GI och GI-Metoden! Det kommer bli riktigt intressanta och lärorika artiklar om GI-metoden. Vi tar inte betalt för något utan GI-Metoder kommer alltid vara en gratisresurs för våra läsare! Den första artikeln publiceras den 20:e Juli 2008! Ni får gärna tipsa vänner och GI-bloggare om vad som kommer. Artikelserien om GI-Metoden ser ut såhär: 1. Vad är GI? “GI står för glykemiskt index och är ett mått på hur snabbt blodsockret stiger efter att man ätit en måltid. GI är alltså ett värde för hur fort en höjning av blodsockret sker…” 2. Så använder du GI! “Man utgår från vitt bröd som har ett GI-värde på 100, och detta jämförs alla livsmedel mot. Ett lågt GI ligger under 70, medel ligger på 70 – 90 och ett högt GI ligger över 90…”

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0