Torpa gård | Racing, Folkrace, Rallysprint eller Crazyrace

Racing på Torpa Gård. En vistelse på Torpa gård är en upplevelse, oavsett om du väljer racingäventyr eller ett stillsamt kräftfiske på sjön Boren. Hos Torpa racing kan du sätta ihop ett eget paket med hotellboende och mat tillsammans t ex Racing, Folkrace, Rallysprint eller Crazyrace eller om du så önskar en stillsammare aktivitet. Torpa racing erbjuder en upplevelse i lantlig miljö och det är du som bestämmer vad upplevelsen ska innehålla. Torpa gård har öppet året runt.

Artikelserie om GI-Metoden!

10 artiklar om GI-Metoden! Snart lanserar GI-Metoder.se en helt nyskriven artikelserie om GI och GI-Metoden! Det kommer bli riktigt intressanta och lärorika artiklar om GI-metoden. Vi tar inte betalt för något utan GI-Metoder kommer alltid vara en gratisresurs för våra läsare! Den första artikeln publiceras den 20:e Juli 2008! Ni får gärna tipsa vänner och GI-bloggare om vad som kommer. Artikelserien om GI-Metoden ser ut såhär: 1. Vad är GI? “GI står för glykemiskt index och är ett mått på hur snabbt blodsockret stiger efter att man ätit en måltid. GI är alltså ett värde för hur fort en höjning av blodsockret sker…” 2. Så använder du GI! “Man utgår från vitt bröd som har ett GI-värde på 100, och detta jämförs alla livsmedel mot. Ett lågt GI ligger under 70, medel ligger på 70 – 90 och ett högt GI ligger över 90…”

Hamna i topp hos Google

Att hamna i topp hos Google är något som många vill, men att hamna i topp hos Google är inte allt. Det måste vara värt besväret att positionera nyckelorden så dem hamnar i topp hos Google. Några sökfraser jag valt att lämna är tex den gamla benämningen på sökoptimering, nämligen sökmotoroptimering. Hamna i topp hos Google Just nu pågår det en tävling på google där deltagarna vill komma högt på google med sökfrasen ‘Hamna i topp hos Google’ länken öppnas i ett nytt fönster med sökresultatet för: hamna i topp hos Google. Storyn bakom detta är att Nikke Lindqvist har uppmärksammat en riktigt usel artikel i Nyteknik och DN med rubriken Hamna i Topp hos Google. Artikeln är uppenbarligen skriven av Relevant Traffic & Resultat Media eftersom den håller så låg kvalitet och försöker få dem att framstå som någon sorts experter på området.

RSS 2.0